Представлено нову Mazda 2 2024-го модельного року

запчастини MazdaЄвропейська версія хетчбека Мазда 2 оновилася для 2024 модельного року. Модель отримала змінений дизайн екстер'єру та інтер'єру. У європейській дизайн-студії Mazda постаралися зробити хетчбек Mazda-2 менш схожим на свого «донора» Toyota Yaris. Спереду з'явилися новий бампер і змінена решітка радіатора. Задня панель, яка з'єднує ліхтарі, тепер забарвлюється в колір кузова. Крім цього був трохи змінений задній бампер хетчбека.

В інтер'єрі з'явилися 12,3-дюймова панель приладів і 10,5-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Передбачено і компактний проєкційний дисплей. У топову комплектацію Homura Plus входять панорамний люк на даху і двозонний клімат-контроль. Також ця версія отримала 17-дюймові колісні диски та повністю світлодіодні ліхтарі. Гібридна модифікація Mazda2 оснащена 1,5-літровим бензиновим двигуном і електромотором сумарною потужністю 116 к.с. і 169 Нм крутного моменту. Силова установка працює в парі з безступінчастою коробкою перемикання передач. Витрата палива становить лише 3,8 літра в змішаному циклі трас та доріг. Розгін від 0 до 100 км/год займає 9,7 секунди, а максимальна швидкість становить 175 км/год.

Новинка надійде в продаж у Європі вже до кінця 2023 року. Вартість оновленого хетчбека ще не відома.

аксесуари та запчастини до мазда 2 купити в Україні
запчастини до Mazda 2 купити в Україні

Запчастини до мазди 2

Звертаємо вашу увагу на те, що у нашому магазині ви зможете знайти запчастини для Mazda та замовити їх, а, якщо їх немає в наявності, замовимо доставку для вас зі складів-партнерів.

Також ми продаємо та привозимо під замовлення запчастини до інших марок автомобілів, шукайте за кодом запчастини і замовляйте в нашому магазині автозапчастин. Якщо Ви шукаєте якусь запчастину, наприклад запчастини до мазди, звертайтеся до нас, ми зможемо, напевно, вам допомогти.

Джерело 1: https://news.infocar.ua/predstavleno_novu_mazda2_2024-ho_modelnoho_roku_162641.html

Джерело 2: https://focus.ua/auto/595528-svezhiy-dizayn-i-uluchshennyy-interer-predstavlena-novaya-mazda-2-2024-foto

Публікації
З нами можна зв'язатися

Оберіть зручний спосіб для зв'язку

 
Замовити
дзвінок